?رشته هاي مورد نياز امريه در رشته حقوق??


پذيرش امريه سربازي رشته حقوق هر ساله زير نظر قوه قضاييه انجام مي شود. برخلاف اکثر امريه هاي سربازي که زير نظر ارگان ها و سازمان هاي دولتي و به خصوص زير نظر وزارتخانه هاي مختلف قرار دارند، امريه سربازي رشته ي حقوق زير نظر قوه قضاييه مي باشد. به دليل اين که مشمولين خدمت سربازي اي که موفق به اخذ امريه قوه قضاييه مي شوند، با پرونده هاي قضايي سر و کار دارند انتخاب و گزينش سربازان امريه با ظرافت و سخت گيري هاي بيشتري نسبت به ساير ارگان ها انجام مي شود.افرادي که موفق به اخذ امريه رشته حقوق مي شوند بايد در يکي از سازمان ها و نهاد هاي وابسته به قوه قضاييه خدمت کنند که عمدتا محل خدمت آن ها يکي از دادگاه ها، دادسرا ها و يا ساير بخش هاي مربوط به قوه قضايي مي باشد.


دقت داشته باشيد بخاطر گستردگي مراکز اين قوه در سراسر کشور اولا پذيرش سرباز امريه رشته حقوق به صورت بومي انجام مي شود و ثانيا براي اطلاع دقيق از زمان و شرايط ثبت نام امريه بايد اخبار استان محل زندگي خود را دنبال کنيد زيرا ممکن است تاريخ شروع ثبت نام و يا شرايط آن با توجه به شرايط هر استان متفاوت باشد. با ما همراه باشيد تا ابتدا کمي با رشته ي حقوق آشنا بشويم و بعد از آن صفر تا صد امريه آن را به شما توضيح بدهيم.


توضيح مختصري در مورد رشته حقوق


مي شود گفت رشته حقوق تقريبا محبوب ترين رشته گروه علوم انساني است. شايد با خود بگوييد دانستن اطلاعاتي در مورد رشته چه فايده اي دارد. اما خب دانستن يک سري از موارد به شما کمک مي کند تا با وظايف خود به عنوان سرباز امريه رشته حقوق بيشتر آشنا شويد. زير  شاخه هاي رشته حقوق بسيار گسترده هستند و به طور عمده افرادي که در رشته حقوق تحصيل مي کندد در سازمان ها و نهاد هاي زير شاخه قوه قضاييه استخدام خواهند شد. پس چه بهتر که اين افراد با گذراندن دوران سربازي خود به عنوان سرباز امريه در اين قوه به کسب تجربه بپردازند. البته بايد به اين نکته توجه کنيد که هرساله افراد زيادي متقاضي اخذ امريه سربازي قوه قضاييه مي باشند ولي متاسفانه ظرفيت پذيرش سازمان ها و نهاد هاي اين قوه محدود مي باشند و به همين خاطر مجبور به گزينش متقاضيان هستند.


کساني که از رشته حقوق فارغ التحصيل مي شوند در قسمت هايي که مربوط به وکالت، بازپرسي و دادياري، تحرير ادله، فعاليت هاي  مختلف در ادارات ثبت اسناد و املاک، دفاتر اسناد رسمي کشور و بکارگيري مي شوند. سربازان امريه رشته حقوق نيز در موارد ياد شده خدمت خد را سپري خواهند کرد. بنابراين شخصي که موفق به پذيرش امريه رشته حقوق مي شود و در قوه قضاييه مشغول به کار مي شود، به معناي کسب 2 سال تجربه در رشته خود و ورود قوي به بازار کار پس از پايان خدمت سربازي مي باشد.


حالا که تقريبا با رشته حقوق و نماي کلي اي از امريه اين رشته آشنا شديد. به شما توضيحات مورد نيازتان را براي اخذ امريه اين رشته توضيخ مي دهيم.


هرچيزي که بايد در مورد نظام وظيفه امريه سربازي رشته حقوق بايد بدانيد


خب در اين قسمت قصد داريم هر اطلاعاتي را که در زمينه هاي مختلف نظام وظيفه براي پذيرش امريه سربازي  نياز است که بدانيد را به شما بگوييم ابتدا با وضعيت نظام وظيفه شروع خواهيم کرد. در اين قسمت شما اطلاعاتي در مورد سه نکته مهم در مورد وضعيت نظام وظيفه بدست مي آوريد:


وضعيت نظام وظيفه


قبل از اين که هر اقدامي بکنيد وضعيت خود را بايد از لحاظ غيبت سربازي، ايست خدمت و کسري خدمت سربازي بررسي کنيد.



  1. غيبت سربازي: طبق قوانين نظام وظيفه اگر قبل از اعزام به خدمت سربازي غيبت داشته باشيد نمي توانيد از امريه سربازي استفاده بکنيد.اگر پشت کنکور نمانده باشيد امکان اين که از لحاظ غيبت سربازي به مشکل بخوريد کم است زيرا شما از معافيت تحصيلي طي اين مدت استفاده کرده ايد ولي باز هم براي اطمينان از وضعيت خود مي توانيد به مرکز نظام وظيفه در محل زندگي خود مراجعه کنيد.


نگران نباشيد!!!!! اگر قبل از اعزام به خدمت غيبت نيز داشته باشيد هم راهي وجود دارد. طبق قوانين نظام وظيفه اگر دليل قانع کننده اي براي غيبت داشته باشيد مي توانيد از توجيه غيبت سربازي استفاده کنيد و بعد از آن براي اخذ امريه سربازي اقدام کنيد.



  1. ايست خدمت سربازي: خب طبيعتا براي اين که از ايست خدمت سربازي استفاده کرده باشيد بايد به خدمت سربازي اعزام شده باشيد پس اگر هنوز به خدمت سربازي اعزام نشده ايد نياز نيست نگران اين قسمت باشيد. ولي خب اگر جز معدود افرادي هستيد که شرايط استفاده از ايست خدمت سربازي را داشته ايد و از آن استفاده کرده ايد بايد بدانيد که امکان اخذ امريه براي شما وجود ندارد.

  2. کسري خدمت: طبق قوانين نظام وظيفه اگر هر گونه کسري خدمتي داشته باشيد نمي توانيد از امريه سربازي استفاده کنيد. ولي خب اين قانون بيشتر توسط خود ارگان ها و سازمان ها تغيير مي کند به طوري که بعضي از اين سازمان ها تا 2 ماه کسري خدمت را قبول مي کنند.


شرايطي که سازمان نظام وظيفه براي پذيرش امريه سربازي تعيين کرده است


واضح است که عمده ي کارهاي مربوط به پذيرش سرباز امريه مربوط به سازمان نظام وظيفه مي باشد بنابراين طبيعي است که اين سازمان براي تعيين کردن شرايط سربازان امريه در اولويت باشد. با هم در ادامه به بررسي شرايط سازمان نظام وظيفه براي پذيرش امريه سربازي مي پردازيم.



  • ابتدا بايد در نظر داشته باشيد که امريه سربازي مربوط به افرادي مي باشد که تابعيت ايراني دارند. علاوه بر اين از لحاظ ديني هم يا بايد مسلمان باشند و يا بايد به يکي از اديان الهي که در قانون اساسي کشور پذيرفته شده است اعتقاد داشته باشد. البته اعتقاد تنها کافي نيست و بايد به احکام آن التزام عملي داشته باشيد.

  • در وهله بعد بايد به نظام جمهوري اسلامي پايبند باشيد و پيرو قانون اساسي کشور باشيد. بنابراين وضعيت شما از لحاظ عضويت در سازمان ها و تشکلات ضد انقلاب بررسي مي شود. لازم است بدانيد در اين مورد با توجه به اين که قصد اخذ امريه رشته حقوق داريد و قاعدتا محل خدمت شما قوه قضاييه مي باشد حساسيت بسيار زياد است.

  • از لحاظ جسمي بايد در سلامت کامل به سر ببريد. که در ادامه در مورد آن توضيح کوتاهي خواهيم داد.

  • بايد در انتخاب امريه اي که مي خواهيد بگيريد دقت کنيد زيرا بر اساس قوانين نظام وظيفه اگر براي دو يا چند ارگان و سازمان به طور همزمان درخواست امريه ارسال کنيد همه ي درخواست هاي شما باطل خواهد شد.

  • هم چنين يکي از قوانين ديگر که فکر کنم دليل آن واضح است و بايد به آن توجه کنيد عدم داشتن رابطه فاميلي است. يعني اگر يکي از اعضاي فاميل درجه 1 يا 2 شما در سازمان و اداره اي که قصد اخذ امريه آن را داريد کار بکند. درخواست امريه شما رد خواهد شد.


نظام وظيفه


اولويت بندي هاي مربوط به نظام وظيفه


با توجه به اين که متقاضيان اخذ امريه سربازي در تمامي ارگان ها و سازمان ها بسيار بيشتر از سهميه اين سازمان ها مي باشند ازمان نظام وظيفه با هم فکري ساير ارگان ها و وزارتخانه ها مواردي را بيان کرده است که بر اساس آن مشمولين خدمت سربازي اي را که متقاضي اخذ امريه مي باشند را اولويت بندي کرده است. اين اوليت بندي بر اساس موارد زير انجام مي شود



  • افرادي که بخاطر برخي از مشکلات پزشکي معاف از رزم مي باشند در اولويت قرار دارند

  • افرادي که تحت پوشش کميته امداد امام خميني هستند و يا در سازمان بهزيستي عضو هستند در اولويت قرار دارند

  • افراد متاهل و داراي فرزند

  • هم چنين افرادي که عضو بنياد ملي نخبگان هستند و يا در مسابقات قرائت و حفظ قرآن کريم رتبه برتر هستند براي پذيرش امريه سربازي شانس بالايي دارند.

  • افرادي که به عضويت فعال بسيج در آمده اند و حداقل 6 ماه در يکي از انواع بسيج( دانشجويي، دانش آموزي، محلات، کارمندي، کارگري و ) فعاليت کرده اند در اولويت قرار دارند.

  • علاوه بر اين موارد نيز سازمان نظام وظيفه ايتام و اعضا درجه1 خانواده هاي محترم شهدا، ايثارگران، آزادگان و جانبازان را در اولويت قرار داده است.

  • و در آخر نيز با توجه با اين که ادارات و سازمان هاي مربوط به قوه قضاييه در سراسر کشور وجود دارند پذيرش اين قوه به صورت بومي است. يعني افراد بومي شانس بيشتري براي اخذ امريه در محل زندگي خود دارند.


نکات مربوط سازمان نظام وظيفه در پذيرش امريه سربازي


خب حالا بعد از اين که شرايط و اولويت هاي سازمان نظام وظيفه را براي پذيرش سربازان امريه شناختيم سراغ برخي از نکات مي رويم . من مطمئن هستم که با مطالعه اين بخش جواب چند تا از سوالات رايج در مورد امريه سربازي را خواهيد يافت.



  • يکي از رايج ترين سوالات در مورد حقوق سربازان امريه مي باشد و فکر مي کنند حقوق سربازان امريه همانند کارمندان مي اشد. بايد بدانيد که طبق قوانين نظام وظيفه دريافتي سربازاني که موفق به اخذ امريه مي شوند برابر با ساير سربازان مي باشد ولي وظيفه پرداخت حقوق سرباز امريه با ارگان امريه کننده مي باشد.

  • سوال بعدي بيشتر در مورد نوع پوشش مطرح مي شود. سربازان امريه نيازي به پوشيدن لباس فرم و تراشيدن موي سر خود ندارند و بايد با لباسي همانند ساير کارمندان آن اداره تردد کنند.

  • هم چنين برخي فکر مي کنند که ساعات کاري سربازان امريه همانند ساير ادارات است، اين موضوع درست است ولي بايد دقت داشته باشيد که بر اساس قانون سرباز وظيفه 24 ساعت روز تحت اختيار ارگان امريه کننده است و در صورت نياز بايد در محل خدمت خود حاضر شود.


هرچيزي که بايد در مورد تحصيلات امريه سربازي رشته حقوق بايد بدانيد


خب قاعدتا يکي از مهم ترين و عضو جدايي ناپذير امريه سربازي تحصيلات مي باشد. شما نمي توانيد بدون داشتن مدرک دانشگاهي اقدام به اخذ امريه سربازي بکنيد.


بايد توجه داشته باشيد که برخلاف شرايطي که از سوي سازمان نظام وظيفه براي اخذ امريه سربازي تعيين شده است و براي همه ي سازمان ها و ارگان ها يکسان مي باشند. شرايط مربوطه به تحصيلات تا حد زيادي مربوط به ارگان پذيرنده امريه مي باشد و به دليل اين که سربازان امريه براي انجام فعاليت هاي تخصصي به کار گرفته مي شوند، هر سازمان با توجه به تخصص هاي مورد نياز خود اقدام به پذيرش سرباز امريه مي کند. با توجه به اين که امريه مشمولين خدمت سربازي که در رشته حقوق تحصيل کرده اند بيشتر توسط قوه قضاييه انجام مي شود به گرايش هاي مورد نياز اين قوه مي پردازيم:


رشته هاي مورد نياز امريه در رشته حقوق



  • حقوق خصوصي

  • گرايش حقوق ثبت اسناد و املاک

  • گرايش حقوق ارتباطات

  • گرايش حقوق بين الملل

  • گرايش حقوق اسناد و ندارک تجاري

  • گرايش حقوق جزا و جرم شناسي

  • گرايش حقوق اقتصادي

  • گرايش حقوق عمومي

  • گرايش حقوق دادرسي اداري

  • گرايش حقوق خانواده


دقت داشته باشيد پذيرش امريه رشته حقوق در مقاطع کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکترا انجام مي شود. بر اساس همين موضوع فارغ التحصيلان اين مقاطع و يا کساني که آخرين سال تحصيلي شان را در اين مقاطع سپري مي کنند مي توانند براي اخذ امريه سربازي اين رشته اقدام کنند.


هدف از اعطاي بورسيه سربازي به رشته حقوق افزايش تعامل و همکاري بين دانشگاه ها و قوه قضاييه مي باشد. علاوه بر اين به علت حساس بودن اين رشته و سر و کار داشتن آن با پرونده هاي قضايي هرچه کساني که در اين رشته ها تحصيل کرده اند با تجربه بيشتري وارد بازار کار بشوند کيفيت رسيدگي به امور مردم افزايش مي يابد. بنابراين فرصت دو ساله سربازي در روند کسب تجربه اين افراد بسيار موثر است زيرا مشمولين مي توانند چيز هايي را که در دانشگاه فرا گرفته اند را به اجرا در بياورند.


اولويت بندي هاي تحصيلي


علاوه بر اولويت بندي هايي که سازمان نظام وظيفه انجام داده است، ارگان هاي مختلف نيز بر اساس شرايط تحصيلي اولويت بندي خاصي دارند


اولويت بر اساس دانشگاه محل تحصيل يکي از مهم ترين مبناهاي اولويت بندي مي باشد. در رشته ي حقوق اولويت بندي دانشگاه ها بر اساس زير مي باشند



  • به علت اين که جذب سرباز امريه رشته حقوق به صورت بومي انجام مي شود دانشگاه هاي مستقر در آن منطقه در اولويت اول قرار دارند.

  • بعد از آن دانشگاه هاي دولتي مستقر در تيپ 1 در اولويت قرار دارند.

  • در رتبه بعدي دانشگاه هاي آزاد اسلامي سراسر کشور قرار دارند

  • و در نهايت نيز فارغ التحصيلان دانشگاه هاي غير انتفاعي و پيام نور در اولويت هستند


شرط معدل



  • حداقل معدل براي فارغ التحصيلان دانشگاه هاي دولتي در مقطع کارشناسي 15 و ساير دانشگاه ها 16 مي باشد

  • حداقل معدل براي فارغ التحصيلان دانشگاه هاي دولتي در مقطع کارشناسي ارشد 16 و ساير دانشگاه ها 17 مي باشد

  • حداقل معدل براي فارغ التحصيلان دانشگاه هاي دولتي در مقطع دکترا 16 و ساير دانشگاه ها 17 مي باشد.


براي اخذ امريه سربازي رشته حقوق به کجا ها بايد برويم!!!


خب حالا که تمامي شرايط را براي اخذ امريه متوجه شديد نياز است تا به يک سري از سازمان ها و مراکز برويد



  • ابتدا بايد به پزشک هاي معتمد سازمان نظام وظيفه مراجعه کنيد تا يک چکاب کامل بشويد و سلامت شما تاييد شود.

  • پس از آن بايد به آزمايشگاه ها و يا مراکز بهداشت مراجعه کنيد و تست اعتياد بدهيد تا عدم اعتياد شما به مواد مخدر، سيگار، مواد روان گردان و الکل مشخص شود

  • بعد از آن بايد سو پيشينه خود را از پليس خدمات الکترونيک انتظامي( پليس +10) بگيريد. هم چنين نبايد در پرونده هاي قضايي محکوم شده باشيد. علاوه بر سو پيشينه بايد برگ سبز يا همان برگ اعزام به خدمت را نيز از پليس +10 دريافت کنيد

  • در صورت داشتن کسري بايد به ارگان صادر کننده آن مراجعه کنيد و مدارک مربوط به کسري خود را دريافت کنيد

  • در نهايت نيز اگر عضو بهزيستي يا کميته امداد مي باشيد بايد به مرکز اين سازمان ها مراجعه کنيد و معرفي نامه بگيريد


مدارک مورد نياز اخذ امريه سربازي رشته حقوق


قبل از اين که مراحل اخذ امريه را توضيح بدهيم مدارک مورد نياز را در اينجا توضيح خواهيم داد. براي آسان تر شدن کار شما مدارک مورد نياز را دسته بندي کرده ايم:
























نوع مدرکمثال
مدارک شناساييشناسنامه مشمول، کارت ملي مشمول، عکس پرسنلي، شناسنامه همسر و فرزندان(در صورت تاهل)
مدارک تحصيلياصل مدرک تحصيلي مشمول، تسويه نامه با دانشگاه
مدارک نظام وظيفهبرگ سبز يا برگ اعزام به خدمت،  تاييديه پزشک معتمد سازمان نظام وظيفه، گواهي عدم سو پيشينه، گواهي عدم اعتياد به مواد مخدر
معرفي نامه ها(در صورت عضويت)کميته امداد امام خميني، سازمان بهزيستي، بنياد ملي نخبگان، مدارک کسري خدمت


  • دقت داشته باشيد که بايد از اين مدارک به منظور انجام ثبت نام اينترنتي اسکن تهيه کنيد

  • براي مراجعه حضوري نياز است چند سري کپي از کل مدارک داشته باشيد


براي اخذ امريه سربازي رشته حقوق چه مراحلي را بايد طي کنيم؟



  • ابتدا بايد بدانيد براي اخذ امريه رشته حقوق بايد از طريق سامانه اينترتي قوه قضاييه اقدام به ثبت نام اينترنتي بکنيد، در اين هنگام به شما کد رهگيري داده مي شود . شما بايد با اين کد حدود 15 روز بعد از انجام ثبت نام به سايت دوباره مراجعه کنيد تا از وضعيت قبولي خود آگاه شويد

  • در صورت قبولي بايد تمامي مدارک خود را به همراه داشته باشيد و به مرکز قوه قضاييه واقع در محل زندگي خود به صورت حضوري مراجعه کنيد.

  • پس از تاييد مدارک شما براي شما وقت مصاحبه تعيين مي شود

  • در صورت قبولي در مصاحبه براي گذراندن دوره 2 ماهه آموزش نظامي خدمت سربازي به پادگان معرفي خواهيد شد

  • پس از گذراندن دوره آموزشي به سازمان يا اداره محل خدمت خود اعزم خواهيد شد.



خدمات تلفني و آنلاين مرکز مشاوره آويژه



هدف مرکز مشاوره نظام وظيفه آويژه از ارائه اطلاعات لازم در زمينه مشکلات خدمت سربازي و افزايش آگاهي شماست تا با توسعه دانش خود، جهت ارتقا و بهبود کيفيت زندگي خود، گامي مهم برداريد. لطفا براي کسب اطلاعات بيشتر ساير مقالات متخصصان مرکز مشاوره آويژه را مطالعه نماييد .


در اين راستا مرکز مشاوره آويژه خدمات متنوعي را در زمينه مشاوره امريه خدمت سربازي به شما هم ميهنان عزيز ارائه ميدهد.

راهنماي جامع ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمي کاربردي کوهبنان

راهنماي جامع ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمي کاربردي کردکوي

راهنماي جامع ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمي کاربردي کرمانشاه

راهنماي جامع ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمي کاربردي کبودر آهنگ

راهنماي جامع ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمي کاربردي کلاردشت

راهنماي جامع ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمي کاربردي نيشابور

راهنماي جامع ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمي کاربردي اراک

امريه ,سربازي ,رشته ,حقوق ,بايد ,سازمان ,امريه سربازي ,رشته حقوق ,نظام وظيفه ,خدمت سربازي ,داشته باشيد ,پذيرش امريه سربازي ,فارغ التحصيلان دانشگاه ,براي پذيرش امريه ,پذيرش سرباز امريه
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ
آخرین جستجو ها