خدمت


قوانين تحصيلي دانشجويان مشمول خدمت و معافيت هاي تحصيلي از سوي سازمان نظام وظيفه به جواناني تعلق ميگيرد که براي ادامه تحصيل در دانشگاه ها اقدام خواهند کرد. آن دسته از متقاضياني که پس از پايان دوره ي متوسطه مشمول خدمت وظيفه شده اند. از طرفي علاقه مند به ادامه تحصيل در دانشگاه هاي سراسر کشور ميباشند. ميتوانند از قوانين تحصيلي دانشجويان مشمول خدمت بهره مند شده و براي کنکور سراسري و آزاد آماده ميشوند. معافيت تحصيلي به نوعي بهترين فرصت براي جوانان است تا بتوانند خدمت سربازي نظام وظيفه خود را به تعويق بيندازند.


معافيت هاي تحصيلي مزاياي زيادي را براي متقاضيان به همراه خواهد داشت. داوطلبان ميتوانند با اين نوع معافيت گذرنامه دريافت کرده و مجوز خروج از کشور را نيز دريافت کنند. بر اساس آخرين قوانين معافيت، معافيت تحصيلي به کساني تعلق ميگيرد که داراي شرايط لازم براي اين معافيت ها باشند. اين شرايط شامل موارد زير است و آن دسته از داوطلباني که از شرايط زير بهره مند ميباشند ميتوانند در اولين فرصت مراحل دريافت معافيت هاي تحصيلي را پيگيري کرده و اقدامات لازم را براي دريافت آن انجام دهند. اين مقاله سايت مرکز مشاوره آويژه را حتما بخوانيد: معافيت اضافه وزن و چاقي


قوانين تحصيلي دانشجويان مشمول خدمت براي دريافت معافيت تحصيلي



  • مشمولين بايد تنها يکسال از فارغ التحصيليشان در مقطع متوسطه در دبيرستان گذشته باشد.

  • مشمولين نبايد هيچ گونه غيبت غير موجه داشته باشند.

  • کساني که قبل از دريافت پذيرش دانشگاه سنوات مجاز تحصيلي شان تمام ميشود. بايد مراحل اعزام به خدمت را انجام داده و پس از قبولي در دانشگاه از خدمت سربازي ترخيص شده و معافيت تحصيلي دريافت کنند.

  • ادامه تحصيل در حين خدمت سربازي قانوني نيست. کساني که در دوره ي خدمت سربازي، در دانشگاه ها پذيرفته ميشوند، ميتوانند از خدمت ترخيص و براي ادامه تحصيل از معافيت تحصيلي بهره مند شوند.

  • آن دسته از داوطلباني که در دوره هاي کارداني پذيرفته ميشوند نميتوانند از خدمت سربازي مرخصي بگيرند. براي ترخيص از پادگان ها، پذيرفته شدن در دوره هاي کارشناسي و بالاتر امکان پذير است.


متقاضيان دريافت معافيت هاي تحصيلي بايد پس از کسب اطلاعات و راهنمايي هاي لازم و هم چنين بررسي شرايط خود، اقدامات لازم براي دريافت معافيت را انحام دهند. اين افراد پس از ثبت نام در دانشگاه ها، يايد مدارک اشتغال به تحصيل خود را به دفاتر خدمات الکترونيک انتظامي تحويل داده و درخواست معافيت هاي تحصيلي خود را ثبت کنند. سپس درخواست آنان توسط سازمان نظام وظيفه عمومي کشور مورد بررسي قرار گرفته و معافيت تحصيلي آنان صادر ميگردد.


در مرکز مشاوره آويژه سعي شده است که با هر مسئله در مورد معافيت تحصيلي به صورت منحصر به فرد برخورد شود. اين شيوه تصميم گيري در مورد نظام وظيفه بسيار کارساز بوده است. هر چند اين روش نيز محدوديت هاي خاص خود را دارد. گاهي اوقات شما در زمينه معافيت تحصيلي مشکلات ساده اي داريد؛ اما ممکن است در مواقع ديگر مشکل شما حادتر باشد که نياز به همفکري با فردي آشنا با اين حوزه داريد. در چنين وضعيتي يک مشاور خوب به افراد کمک خواهد کرد که پس از تلفيق علايق و امکانات و فرصت هايش بهترين تصميم را در زمينه نظام وظيفه بگيريد.


بدين ترتيب قطعاً فرصت هاي طلائي زندگي خود را در اين زمينه از دست نخواهيد داد. کارشناسان ما در مرکز مشاوره آويژه به اين نتيجه رسيده اند که هر چه مشکل فرد در موارد مربوط به نظام وظيفه پيچيده تر و حادتر باشد، فرد کمتر مي تواند به تنهايي از پس آن بربيايد. البته بايد توجه داشته باشيد که با پيچيده تر شدن معضلات و مشکلات شما نمي توان توقع داشت که اين مسائل در مدت کوتاه يکي دو روز حل و فصل شوند و به ترکيبي از چندين مهارت و مطالعه و چندين جلسه مشاوره نياز است تا نتايج مناسبي به دست آيد. اين مقاله مشاوران مرکز مشاوره آويژه را بخوانيد: معافيت فرزندان ايثارگر


خدمات مشاوره نظام وظيفه  آويژه:


کسري خدمت: در صورت داشتن يکسري شرايط مي توانيد از کسري خدمت استفاده نماييد. کسري خدمت سربازي شامل:



  • کسري فرزندان ايثارگران و رزمندگان

  • کسري خدمت جبهه پدر

  • کسري خدمت در مناطق بد آب و هوا

  • کسري بسيج

  • کسري خدمت نخبگان

  • کسري خدمت متاهلين

  • پروژه هاي کسري خدمت مي باشد.


مشمولان خدمت سربازي مي توانند با داشتن شرايط از انواع کسري خدمت استفاده کنند.


انواع معافيت هاي سربازي: معافيت هاي نظام وظيفه شامل:



  • معافيت تحصيلي

  • معافيت پزشکي

  • معافيت کفالت

  • معافيت ايثارگري

  • معافيت موقت

  • معافيت دائم

  • معاف از رزم

  • و غيره مي باشد.


افراد طبق شرايطي که دارند مي توانند از هر يک از انواع معافيت هاي سربازي استفاده نمايند.




  • نحوه دريافت امريه:




افراد مشمولي که مي خواهند براي دريافت امريه خدمت سربازي اقدام نمايند؛ بايد از مراحل و شرايط آن کاملا اطلاع داشته باشند تا بتوانند از اين فرصت استفاده نمايند. براي دريافت امريه سربازي بايد رشته تحصيلي تان با سازماني که مي خواهيد امريه بگيريد، متناسب باشد. مقطع تحصيلي فرد بسته به سازمان مورد نظر از ديپلم تا دکتري را شامل مي شود. از جمله مواردي که در گرفتن امريه بسيار مهم است، نداشتن غيبت مي باشد.




  • اعزام به خدمت:




هر فرد ذکور ايراني وقتي به سن سالگي تمام مي رسد، مشمول قانون خدمت وظيفه قرار مي گيرد. فرد در اين موقعيت بايد براي اعزام به خدمت سربازي آماده شود. فرد مشمول بايد اقدام به دريافت دفترچه خدمت وظيفه از دفاتر خدماتي نمايد. همچنين درخواست خود را در سامانه انجام دهد. بعضي از مشولين نيز به جاي اعزام به خدمت از انواع معافيت ها و کسري هاي خدمت سربازي استفاده مي نمايند.




  • قوانين نظام وظيفه خدمت سربازي:




طبق قانون سن مشموليت بين تا 50 سالگي است ولي باز هم در برخي شرايط ممکن است بر حسب ضرورت به 60 سالگي هم برسد. مطابق قوانين نظام وظيفه، مدت خدمت مشمولين در مناطق عادي و نظامي 21 ماه است و براي مشموليني که در سازمان ها و ارگان هاي غيرنظامي خدمت مي کنند، 24 است. از آنجا که قوانين وظيفه عمومي دائماً در حال تغيير و تحول است، افراد بايد از قوانين بروز و تغيير يافته اطلاع داشته باشند. تا شايد بتوانند از امتيازات مربوط به گرفتن انواع معافيت هاي سربازي، کسري خدمت، امريه و غيره استفاده کنند.




  • خروج از کشور:




افرادي که به سن مشموليت نرسيده اند براي خروج از کشور مشکلي ندارند و نياز به گرفتن مجوزي نمي باشد؛ اما فردي که به سن مشموليت رسيده است حداکثر 1 سال بعد از ترک تحصيل، اخراج يا فراغت از تحصيل بايد خود را به وظيفه عمومي معرفي نمايد. دانش آموزان يا دانشجوياني که معافيت سربازي دارند در خروج از کشور از سوي وظيفه عمومي هيچگونه ممنوعيتي ندارند. مشمولان جهت سفرهاي زيارتي، علمي، غيرزيارتي، کاري، مطالعاتي، ورزشي، ماموريتي و … بايد جهت خروج از کشور از وثيقه استفاده نمايند.




  • مشمولين خدمت:




افرادي مشمولي که به سن اعزام به خدمت رسيده اند يا براي خدمت سربازي اعزام مي شوند يا اينکه مشمول غيبت مي شوند. گاهي مشمولين بر اثر ناآگاهي وارد دوره غيبت مي شوند؛ بنابراين اطلاع از قوانين اعزام به خدمت خيلي ضروري مي باشد. گاهي اوقات با وجود اينکه فرد وارد دوره غيبت مي شود اما مي تواند با استفاده از شرايطي از غيبت موجه استفاده نمايد.




  • توجيه غيبت:




در شرايطي مثل: داشتن بيماري، حوادثي که باعث صدمات جسمي و رواني فرد مشمول شده و مانع اعزام به خدمت او شده است، بستري شدن در بيمارستان بر اثر بيماري، فوت کردن يکي از اعضاي درجه يک خانواده مشمول، مشکلات اداري ايجاد شده در دفترچه اعزام به خدمت فرد. اينها ميتواند موجب توجيه غيبت مشمول شود. برخي مشمولين هم درخواست تمديد و يا تعجيل خدمت را دارند که بر اساس ارائه مدارک اين اقدام يکبار براي فرد انجام مي شود. اگر غيبت موجه نباشد، فرار از خدمت محسوب مي شود.


منبع: مرکز مشاوره آويژه // https://avije.org/

راهنماي جامع ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمي کاربردي کوهبنان

راهنماي جامع ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمي کاربردي کردکوي

راهنماي جامع ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمي کاربردي کرمانشاه

راهنماي جامع ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمي کاربردي کبودر آهنگ

راهنماي جامع ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمي کاربردي کلاردشت

راهنماي جامع ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمي کاربردي نيشابور

راهنماي جامع ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمي کاربردي اراک

خدمت ,معافيت ,تحصيلي ,دريافت ,سربازي ,وظيفه ,خدمت سربازي ,معافيت تحصيلي ,نظام وظيفه ,مرکز مشاوره ,مشمول خدمت ,مرکز مشاوره آويژه ,تحصيلي دانشجويان مشمول ,قوانين تحصيلي دانشجويان ,اطلاع داشته باشند
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ
آخرین جستجو ها